Witajcie w świecie Pastrami Summer Barbecue gdzie nowoczesne podejście do street foodu spotyka się z autentycznym smakiem Ameryki Północnej.
Nasze lokale to miejsce, gdzie pasja do jedzenia i unikalna kreatywność kuchni łączą się w perfekcyjny taniec smaków.
Wizyta u nas to przeżycie podczas której zaznasz atmosferę autentycznego BBQ, a aromatyczny dym unoszący się z kuchni sprawi, że zaczynasz podróż w głąb tajemniczych zakamarków smaku.
Jeśli jesteś miłośnikiem BBQ, zasmakuj naszych autorskich dań, gdzie pieczone w gorącym dymie mięso jest uprzednio pieczołowicie marynowane w tajemniczych mieszankach przypraw.
Każdy kęs to podróż przez smakowe rejony Ameryki, począwszy od Teksasu aż po Pensylwanię.
Najprościej?
Długo marynowany mostek wołowy pieczony w gorącym dymie drzewnym.
A dokładniej?
Jest to mostek wołowy, który w całości intensywnie marynujemy zalewowy przez okres 7 dni, następnie zanurzamy w kolejnej mieszance aromatycznych przypraw i poddajemy procesowi BBQ piekąc mięso przez 10 godzin w specjalnym piecu opalanym drewnem (smokerze). Dzięki temu procesowi nasze Pastrami zyskuje intensywny i niepowtarzalny smak.
To właśnie Pastrami odgrywa główną rolę w naszych kanapkach
Dowiedz się więcej o BBQ! Sprawdź FAQ!
2020 rok – Tytuł najlepszego FoodTrucka w Polsce!
2022 rok – Tytuł najlepszego FoodTrucka w Polsce!
2022 rok – Kanapka z Pastrami najlepsza w Europie na Europejskim Finale European Street Food Awards w Monachium
2023 rok – zostajemy wybrani najlepszą streetfoodową restauracją we Wrocławiu (blog Wrocławskie Podróże Kulinarne)
2023 rok – zostajemy wybrani najlepszym wystawcą podczas Festiwalu Pasibrzucha we Wrocławiu